mandag 14. november 2011

Hurra - bloggen min fyller 1 år

I dag er det jubileum på bloggen min. Det er akkurat ett år siden mitt første innlegg på bloggen. Målet med bloggen har vært å publisere bilder, tanker og opplevelser. Det har kanskje blitt litt vel mye rovfuglbilder, eller kanskje ikke? Et par besøk i Flatanger og et eget haukeprosjekt sammen med et par kompiser har gitt mange fine opplevelser og bilder.

En av mine andre store interesser er jakt, fiske og fangst. Nå som alle barna snart er over bleiestadiet, håper jeg at det skal bli mer tid til disse aktivitetene også. Med kameraet som følgesvenn, selvfølgelig.
Veidemannskulturen sitter dypt i meg etter å ha vokst opp med jakt, fiske og fangst som en naturlig del av tilværelsen - som min far, og som hans far før ham igjen. Jeg håper at jeg kan formidle interessen for naturen til mine barn, og at de igjen kan føre tradisjonene videre. Innimellom vil det nok dukke opp et og annet blogginnlegg om dette temaet. Målet er at det ikke bare skal være bilder av døde bytter, selv om byttet er en naturlig konsekvens av denne aktiviteten. Det viktigste er å formidle opplevelser fra turer i naturen.

Tusen takk til dere som følger bloggen min, og mange takk til dere som gir kommentarer også! Det er veldig gøy og inspirerende. Jeg håper dere følger med meg videre i år 2 på bloggen.

Nedenfor følger noen bilder fra det siste året.

7 kommentarer:

Knut Egil Nes sa...

Hei!

Flotte bilder har det blitt dette året med blogging.
Kjekt å følge bloggen din!
Stå på videre!

mvh
Knut Egil Nes

Anonym sa...

God kveld!

Veldig flott år du har hatt fotomessig og fått frem mange flotte bilder på bloggen din! Som du viser i dette innlegget hvor mye gode naturopplevelser du har vært vitne til!

Ha en flott uke!

Mvh Leiv Arne Åkset

Willy Gill sa...

Hei, Knut Egil og Leiv Arne.
Takk for kommentarene. Jeg synes jeg har vært heldig det siste året og fått oppleve mye. Jeg håper på mange gode fotoopplevelser fremover slik at jeg får noe å presentere på bloggen.
Jeg setter stor pris på å følge bloggene deres også. Ha ei fin fotouke! Willy

Knut J Andersen sa...

Hurra og gratulere med et år. Det var noe av det koseligste vi gjorde Willy, å lage en blogg. Jeg ønsker deg mange gode bilder på bloggen i tiden som følger. Hilsen Knut

Willy Gill sa...

Takk for det, Knut.
Ja, bloggingen har vært med på å utvikle oss som fotografer og formidlere av opplevelser. Selv om det kanskje ikke synes foreløpig på bloggen min, er det opplevelsene ute i naturen som jeg ønsker å formidle, mer enn bare spennende arter. Det blir gøy å se hva fremtiden bringer av nye opplevelser.

Anonym sa...

Hei Willy.
Gratulerer så mye med ett års jubileum.
Virkelig gøy og se igjennom alle bildene du har lagt ut på bloggen din her.
Vi er heldige som har en slik natur i Norge og som vi kan utnytte i de fire forskjellige årstider med opplevelser.
Lykke til med bloggen videre, Willy.

Glenn Byremo

Willy Gill sa...

Hei, Glenn. Du har en stor del av æren for mange av bildene mine. Kjempegøy at vi får ha bua stående på Fjelltoppen din. Nå blir det gøy å se hvor raskt hønsehauken etablerer seg fast på plassen i år. Det var iallefall gøy å se den igjen i går. Willy