søndag 20. mars 2011

Takk for i år, Gamla

Etter alle solemerker har jeg vært i bua for siste gang denne sesongen. Det har vært en stor opplevelse hver gang vi har møttes. Denne første sesongen har gitt mersmak, og utpå hørsten er jeg klar igjen. Nye bakgrunner er klare, det samme gjelder nytt sittetre. Vi kommer nok til å øke avstanden litt fra bua til treet før høsten for å få flere fluktbilder i fokus.

Det har vært mange gyldne øyeblikk, og jeg takker ærbødig for at jeg har fått være tilskuer til litt av haukens liv i de sørlandske skoger. Spesielt takk til grunneier Glenn for all hjelp og bistand og til fotokompis Knut for mange fine samtaler om nytt fotoutstyr, bortforklaringer og unnskyldninger for at haukene ikke kom og hva vi må gjøre anderledes til neste år.

Vi har lykkes rimelig bra og jeg ser frem til videre samarbeid for enda bedre bilder av hauken (forhåpentligvis flere) og ikke minst fine opplevelser ute i naturen. Vi håper også at både ørn og musvåk skal bli mer frimodige.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja i like måte Willy.
Har vært fantastisk moro
og følge med på deg og Knut
med alle de fine bildene dere har tatt vinter.
Har jo enda ett håp om at musvåken tar seg en tur innom etterhvert.
Hekker jo ikke langt derifra.
Men som sagt blir det gøy og se hva dere finner på til neste åtesesong i haukeriket.
Snakkes.

Glenn Byremo.

Knut Egil Nes sa...

Hei!

Det har vært fantastisk flott å følge deg her på bloggen! Gleder meg til det detter inn flere flotte bilder av rovfuglene!

Snakkes!

mvh Knut Egil

Willy Gill sa...

Hei, Knut Egil.
Takk i like måte. Alltid spennende å følge dine innlegg på bloggen din. Takk for alltid hyggelige kommentarer. Satser på at det kan bli noen rovfuglbilder å vise på bloggen i løpet av våren og sommeren også. Fælt å si det - men jeg begynner nesten allerede å lengte etter en ny vintersesong med ørn og hauk. Jeg gleder meg til å holde kontakten.

mvh Willy

Hilda R.B sa...

For et vakkert lys du fikk på dette bildet. Flott hauk da. Jeg hadde et haukeprosjekt i fjor og det å sitte så nært å få oppleve den naturopplevelsen klarer en ikke helt å beskrive. I alle fall er det artig. Blir spennende å følge deg videre i prosjektet. Det med flyebilder er morsomt, men må planlegges godt. Ha en riktig god våruke til deg.