torsdag 18. november 2010

Flatanger dag 1

Første dag i Flatanger tilbrakte jeg i båt sammen med den velkjente guiden Ole Martin Dahle og to svenske fotografer. Tur på sjøen etter havørn i november er ren bonus, for båten skulle egentlig vært på land for lenge siden ifølge Ole M.

Det ble en vannvittig bra dag, med nærmere 30 dykk. Snøen som hadde kommet gav en spesielt fin bakgrunn for bildene. Været var bra, men sola kom ikke helt igjennom. Det vil si - sola var framme en halvtime, men da måtte vi gå i land med svenskene for at de skulle få varmet seg litt. Så solbildene får jeg vente med til neste tur til Flatanger. Uansett ble det masse bilder og mye moro. Naturen i Flatanger er ubeskrivelig bra. Fugl, fisker og fotografer trives godt her.

Jeg prøvde meg på landskapsbilder med ørn, nærbilder av ørnestup og bilder med lang lukkertid. Noen av bildene fra denne dagen ser du nedenfor.2 kommentarer:

Arnhild sa...

Hærlige bilder! Blir spennende å følge med her :)

Willy Gill sa...

Hei, Arnhild.
Moro du likte bildene og at du følger med på bloggen min!
Det er en stor opplevelse å oppleve naturen og ørnene i Flatanger. Ole Martin er også en fantastisk guide som gjør alt for at kundene skal trives. Du vil ikke angre en tur opp dit.